Grillen i Sundsvalls teaterkvarter

Välkommen till Grillen


Grillen är vår restaurang där skratten och sorlet från minglet fortsätter långt in på natten. Hos oss på Grillen kan alla känna sig välkommen, precis som på teatern. Hos oss är skrattet en av de viktigaste råvarorna. Ett riktigt gott skratt börjar ända nere i magen och i en glad mage smakar maten ännu bättre. I vår föreställning hittar ni inga repriser eller föredettingar. Här spelas alltid huvudrollen av säsongens smaker. Vi kommer att ha en flexibel meny som anpassas efter de absolut bästa råvarorna vi får tag på för tillfället.
 
Glädjen avspeglar sig också i interiören, som vi vill låta gifta sig med den teaterhistoria som huset vilar på. Andas dåtiden och smaka på framtiden. Vi vågar stoltsera med våra råvaror och vår kunskap. Här finner ni mingelmat med finess likväl rätter som går att dela på två eller flera… allt för att kunna skapa glada möten över maten. Vi hängmörar, rimmar och röker våra produkter själva och i den stora kylen hänger köttstyckena på rad.
 
Här i teaterkvarteret blir också våra medarbetare budbärare av teaterhistorien. Här står vi på scen varje kväll sida vid sida med skådespelarna i salongen – kockarna i det öppna köket, servicepersonalen vid kvällens meny och inte minst maten…den fantastiska maten. Vår målsättning är att du som gäst ska applådera även i våra salonger när maten är uppäten.