Köttrestaurang i Sundsvall

Du som vill äta på en riktigt bra köttrestaurang i Sundsvall är varmt välkommen till oss på restaurang Grillen. Vi är en relativt nyöppnad teatergrill i centrala Sundsvall, precis vid teatern, och vår specialitet är just kött och grillat. Vi tillagar och serverar mat lagad med omsorg, och alltid med de allra bästa råvarorna som går att få tag på just för tillfället. Vi har en flexibel meny som vi alltid anpassar efter de tillgängliga råvarorna, och det gör att du alltid kan räkna med en riktigt bra matupplevelse när du kommer till oss. Givetvis kan våra duktiga kockar också ta fram vegetariska alternativ om du så önskar.

Öppettider

Under cirka 2 veckor kommer vi på Grillen hålla stängt för renovering. Vi siktar på att öppna åter i slutet på juni. Mer information kommer inom kort.

Med Vänlig Hälsning, personalen på Grillen.

cow-chicken-goat-fish

AFTERWORK!

KOMMER ÅTER I HÖST.

 

Boka bord på vår köttrestaurang

Det är lätt att känna sig välkommen och trivas hos oss på Grillen. Vi strävar alltid efter att ha en riktigt bra stämning i våra lokaler och ge dig som gäst riktigt bra service – vi vet att en bra upplevelse av ett restaurangbesök hänger på så mycket mer än bara mat och dryck. Dessutom smakar alltid maten bättre i en glad mage, varför skrattet är en av de viktigaste ingredienserna hos oss.

Vi välkomnar både stora och små sällskap till vår köttrestaurang, och ni är varmt välkomna att hålla exempelvis er kick off, studentmiddag, företagsrepresentation eller after work hos oss. Vi har haft många nöjda gäster hos oss, vilket gör att vi vågar påstå att vi är den bästa köttrestaurangen i Sundsvall. Många av våra gäster väljer att i samband med en teaterföreställning äta hos oss, antingen innan eller efter.

Du som vill vara säker på att få en plats hos oss är varmt välkommen att boka bord. Du gör din bordsbokning snabbt och bekvämt direkt här på vår hemsida. Fyll i hur många ni är i sällskapet samt när ni vill komma hit. Välkommen!

Boka!