Kick off i Sundsvall

Du som söker efter ett ställe att ha din kick off på i Sundsvall har kommit helt rätt – välkommen till restaurang Grillen. Här är ni välkomna att ha ert företags kick off, oavsett om ni är en större grupp eller ett fåtal deltagare. Vi står för en härlig stämning, förstklassig service och med riktigt god mat och dryck. Oavsett vad syftet med just er kick off är kan ni alltid räkna med en lyckad tillställning när ni väljer att ha den här på Konsertbaren. Vi ligger precis intill teatern i centrala Sundsvall, så ett alternativ är att kombinera er kick off hos oss med ett besök på teatern.

Öppettider

Under cirka 2 veckor kommer vi på Grillen hålla stängt för renovering. Vi siktar på att öppna åter i slutet på juni. Mer information kommer inom kort.

Med Vänlig Hälsning, personalen på Grillen.

cow-chicken-goat-fish

AFTERWORK!

KOMMER ÅTER I HÖST.

 

Kick off med bra stämning

Hos oss är stämningen alltid på topp – vi vet att en bra kick off handlar till stor del om stämning, service och upplevelse och här kan ni fokusera på ert så ordnar vi resten. Att ha sin kick off på restaurang är ett bra val, där ni kan kombinera era aktiviteter och teambuildingövningar med en härlig middag efteråt. Att umgås kring mat har länge varit ett naturligt sätt att umgås och i kombination med aktiviteterna på kick offen bidrar det till att stärka gruppen och komma varandra närmre utanför ett jobbsammanhang. Vi serverar mat av hög kvalitet med fokus på de allra bästa råvarorna som går att få tag i just nu. Vår meny är flexibel och skulle någon i sällskapet ha några särskilda preferenser såsom allergier eller liknande kan våra duktiga kockar givetvis anpassa rätterna utifrån behov.

Boka bord för er kick off i Sundsvall hos oss

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att boka en kick off i Sundsvall hos oss på Grillen, så berättar vi mer om hur ett upplägg skulle kunna se ut och kan boka in ett passande datum.

Boka!