Bästa restaurangen i Sundsvall

Du som vill besöka den bästa restaurangen i Sundsvall har kommit helt rätt – välkommen till Restaurang Grillen. Med vår breda och omtyckta meny vågar vi påstå att vi är Sundsvalls bästa restaurang! Vi är en nyöppnad teatergrill i centrala Sundsvall och erbjuder mat av riktigt hög kvalitet, med stort fokus på grillat och kött. Här finns rätter för alla smaker, och vår meny är flexibel och anpassas efter de allra bästa råvarorna som vi kan få tag på just nu. Det gör att du alltid kan lita på en smakupplevelse utöver det vanliga när du besöker oss.

Öppettider

Under cirka 2 veckor kommer vi på Grillen hålla stängt för renovering. Vi siktar på att öppna åter i slutet på juni. Mer information kommer inom kort.

Med Vänlig Hälsning, personalen på Grillen.

cow-chicken-goat-fish

AFTERWORK!

KOMMER ÅTER I HÖST.

 

En restaurang för dig

Här på Grillen kan alla känna sig välkomna, precis som på teatern. Varför inte kombinera ditt teaterbesök med en trevlig middag antingen innan eller efter föreställningen? Förutom riktigt bra mat erbjuder vi alltid service och stämning i världsklass – vi vet nämligen att maten smakar mycket bättre i en glad mage, varför skrattet är en av våra viktigaste råvaror. Just därför är det enkelt att trivas hos oss, och en av anledningarna till att många anser oss vara den bästa restaurangen i Sundsvall – vi har många återkommande gäster.

Vi välkomnar både stora och små sällskap, och hit är ni välkomna för såväl företagsevent som födelsedagsfiranden, luncher, after works eller söndagsbrunch. Oavsett vilket ert tillfälle blir kan ni vara säkra på en riktigt trevlig stund hos oss på Grillen – stämningen är alltid på topp och maten lagad med stor omsorg.

Boka bord hos oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring vår mat eller ditt besök hos oss, så berättar vi gärna mer. För att säkra din plats är du varmt välkommen att boka bord, vilket du kan göra direkt online här på vår hemsida. Fyll i hur många ni är samt vilken tid ni vill komma. Välkomna!

Nyckelord:
Bästa restaurangen i Sundsvall

Boka!